Kedden a körmendi Várkert Ételbárban mutatkoztak be Körmend, Vasvár és Szentgotthárd Fidesz-KDNP-s polgármester-jelöltjei. Bebes István, Kovács Tilda és Viniczay Tibor indul majd.

Bebes István, mint házigazda mutatta be társait, egyúttal bejelentve: mindhárman indulnak az októberben esedékes önkormányzati választásokon a Fidesz-KDNP jelöltjeként. A térséget - a megyei  listán - a két párt színeiben Nagy Gábor, Mészáros Árpád, Kovács Endre és Tausz István képviseli.

Elsőként Kovács Tilda, megbízott vasvári polgármester szólt terveiről. 

- Tizenkét éve alpolgármesterként élvezem a köz bizalmát, a folytatásra készülök. Úgy vélem, lendületben van a város, beruházások indulnak, fejlesztünk. Ha megválasztanak, kiemelt  feladatomnak tartom a civil szervezetekkel való kapcsolattartást, az épített környezet védelmét, a minőségi kisváros élet megteremtését.

Viniczay Tibor szentgotthárdi polgármester azt hangsúlyozta, hogy a tervezett osztrák szemétégetőmű elleni harc kijelöli az utat. 

- Ugyanakkor akad más feladat is. Például munkahelyteremtés, a turizmus támogatása. Egyelőre konkrétumok nélkül mondhatom, hogy rövidesen fontos beruházás indul a városban. Az oktatást tovább korszerűsíteném, folytatnám térségi, közös programokat is. Talán egyszer azt is elérem, hogy a 8-ason  kint legyen egy Szentgotthárd feliratú tábla - fejezte be mosolyogva.

Viniczay Tibor, Kovács Tilda és Bebes István a FIDESZ-KDNP jelöltek Fotó: Kozma Gábor

Viniczay Tibor, Kovács Tilda és Bebes István a FIDESZ-KDNP jelöltek Fotó: Kozma Gábor

Bebes Isván körmendi polgármester a közös programok sorában említette a 8-as főút gyorsforgalmi úttá való kiépítését, amire az új kormányzati ciklusban reális lehetőséget lát.

- Összeköt minket a Rába folyó is, ez már önmagában érték. Erre felfűzhető a közös térségi cselekvés és gondolkodás. A városban, a többi között, a munkahelyteremtést, a kórház színvonalas működtetését, a szociális ellátást és a közrend megtartását szorgalmaznám.

A bejegyzés trackback címe:

https://vasvartortenete.blog.hu/api/trackback/id/tr972429228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása